12 september 2016

Dirk! en verenigingen

Dirk! steunt de verenigingen in de regio

Hieronder wordt beschreven hoe het nieuwe bedrijf Dirk! Autowas wil gaan samenwerken met verenigingen in de grote regio Heumen, Groesbeek, Milsbeek, ev
Deelname is voor een vereniging gratis en kan een mooie extra financiële bijdrage voor de vereniging opleveren.

Planning

Onlangs opende Dirk! Autowas haar deuren. Op de goed herkenbare locatie in Malden op hoek van de Sluisweg en toerit naar de A73 staat een nieuw gebouw. Daar kan de auto van buiten en binnen gereinigd worden. De wasstraat heeft een kettingbaan van bijna 40 meter. Dus in een hoog tempo kunnen veel auto gewassen worden. De wasstraat heeft vooral een regionale functie. Dirk! gaat samenwerken met verenigingen en clubs in de regio. Samen staan we nog sterker.

Samenwerking met clubs en verenigingen

Bij elke wasbeurt kan de klant opgeven welke vereniging hij/zij wil steunen. Daarmee spaart deze klant geld voor de vereniging. Elk kwartaal wordt het gespaarde bedrag aan de club/vereniging uitgekeerd.

Hoeveel wordt er gespaard?

Dat hangt af van het gekozen programma. Het meest complete programma kost 14,50 euro. Vaste klanten (met een waspas) krijgen korting en dan kost dit programma 12,50. Hiervan gaat EUR 0,50 naar de verenigingskas.

Wie kunnen meedoen?

In principe elke club of vereniging! Dus niet alleen sportclubs, maar alle verenigingen en verbanden.

Wat moet het verenigingsbestuur doen?

Stuur een mail naar Bert@DirkAutowas.nl en meldt u aan.